fbpx
Новини світу

HTC порушила патенти Nokia

 Як стало відомо, у Сполучених Штатах можуть заборонити продаж флагманського смартфона компанії HTC – HTC One. Причиною цьому є порушення низки патентів компанії Nokia з боку тайванського виробника.

 Втім, як наголошується, порушила не стільки HTC, скільки компанія Qualcomm, що займається виробництвом процесорів для цієї моделі. Йдеться про патенти, які відповідають за передачу голосу в стільникових мережах.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Примітно, що Nokia вже навіть виграла попереднє службове слухання з цього питання, яке проходило минулого тижня в Штатах. Якщо сторони не зможуть врегулювати між собою цей конфлікт до початку наступного року, то суд прийме рішення про заборону продажів смартфонів HTC, що порушують патенти Nokia.

 Наскільки відомо, в HTC не задоволені можливою забороною і тому вже щосили намагаються вирішити це питання разом з компанією Qualcomm.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Навіть незважаючи на те, що новий флагман HTC цього року багато хвалять і навіть оцінюють його краще, ніж Samsung Galaxy S4, його продаж не можна назвати видатними. Ну а якщо смартфон потрапить під заборону в США, це завдасть серйозної шкоди HTC.

Читайте також: