fbpx
Політика

Євген Кисельов написав заяву про звільнення з «Інтера»

  Керівник інформаційної служби телеканалу "Інтер" Євген Кисельов написав заяву про звільнення за власним бажанням, повідомляє прес-служба телеканалу в прес-релізі в середу.

"Причиною відходу стали мої особисті обставини, які складаються таким чином, що я не можу на повну силу виконувати мої нинішні обов’язки. Саме тому я попросив про відставку. Я не збираюся поривати зв’язок з "Інтером", з журналістським колективом, яким я керував, і в міру можливостей постараюся допомагати їм в подальшій роботі", – наводяться в повідомленні слова Є. Кисельова.

Новим керівником "Національних інформаційних систем" стає Назім Бедіров, який раніше обіймав посаду виконавчого директора компанії.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Євген Кисельов був призначений керівником ТОВ "Національні інформаційні системи" в лютому поточного року. Влітку Є. Кисельов став ведучим підсумкової інформаційно-аналітичної програми "Подробиці тижня" на телеканалі "Інтер" (протягом близько трьох років на каналі виходило ток-шоу "Велика політика з Євгеном Кисельовим").

Євген Кисельов ( 1956 р.н.) – російський журналіст, один з творців телеканалу "НТВ", працював у Держтелерадіо СРСР, на радіостанції "Ехо Москви", головним редактором газети "Московские новости", одним з ведучих програми "Час". У 2008-2009 роках – головним редактором українського телеканалу ТВі, пізніше на телеканалі "Інтер".

Телеканал "Інтер" входить до трійки найпопулярніших телеканалів України (з часткою 14-16 % за даними останніх місяців). Його чистий дохід у 2011 році зріс на 30,9 % – до 744 770 000 грн, практично повернувшись до рівня докризового 2008 року. Чистий збиток скоротився на 29,5 % – до 137 630 000 грн.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Перше півріччя 2012 року телеканал завершив з чистим доходом 446 840 000 грн і чистим збитком 95 340 000 грн.

1 лютого стало відомо, що GDF Media Limited, що належить бізнесменові Дмитру Фірташу, придбала за $ 2,5 млрд Inter Media Group у KH Media Limited, що належить екс-першому віце-прем’єру Валерію Хорошковському.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: