fbpx
Політика

Україна розраховує на допомогу ЄС у імплементації положень Угоди про асоціацію – Азаров

  Україна розраховує на надання Європейським Союзом фінансово-технічної допомоги на імплементацію положень Угоди про асоціацію Україна-ЄС, повідомив прем’єр-міністр Микола Азаров.

"Я поставив перед єврокомісаром де Гухтом питання про надання фінансово-технічної допомоги на імплементацію положень Угоди про асоціацію. У першу чергу – на впровадження в Україні стандартів і техрегламентів, що діють в ЄС", – сказав він, відкриваючи засідання уряду в середу.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

М. Азаров також повідомив, що в ході сьогоднішньої зустрічі з єврокомісаром з питань торгівлі Карелом де Гухтом він поставив питання про сприяння інвестиціям в українську економіку, про доступ до європейських програм, які раніше були закриті для України, також було поставлено питання про сприяння системному промоушену українських товарів у країнах ЄС, зокрема щодо вільного доступу до державних закупівель у цих країнах.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Прем’єр зазначив, що була досягнута домовленість, що віце -прем’єр Юрій Бойко очолить роботу з єврокомісаром з погодженням обговорених питань.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: