fbpx
Політика

Україна високо оцінює підтримку Єврокомісії в євроінтеграційних прагненнях Києва – Віктор Янукович

 Україна високо оцінює підтримку Європейської комісії у підтримці євроінтеграційних прагнень Києва, заявив президент України Віктор Янукович.

"Ми цінуємо вашу особисту підтримку євроінтеграційних устремлінь України, і ту величезну роботу, яку ми разом з вами зробили, готуючи угоду про створення всеохоплюючої зони вільної торгівлі", – сказав В. Янукович у вівторок під час зустрічі з членом Єврокомісії з питань торгівлі Карелом де Гухтом.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Зі свого боку К. де Гухт зазначив, що його зустрічі з керівництвом України є надзвичайно важливими в контексті наближення вільнюського саміту "Східного партнерства".

"Наші зустрічі є надзвичайно важливими в контексті активного наближення до вільнюському саміту, а також вирішення тих питань, які будуть важливі після підписання угоди (про асоціацію – ІФ). Зокрема, це стосується тимчасового застосування цієї угоди", – сказав єврокомісар, зазначивши, що йдеться про обмін товарами, послугами та інвестиціями.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

"Дуже важливо, щоб Україна могла отримати плоди від цієї угоди", – додав він.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: