fbpx
Україна

Київський туристичний форум може вплинути на розвиток туризму в Східній Європі – ЮНВТО

 Для розвитку туризму в Україні провідне значення має Київський міжнародний туристичний форум. Даний захід також є дуже важливим і для розвитку міжнародної співпраці між Україною та сусідніми країнами. Така співпраця здатна істотно вплинути на розвиток курортів і туризму в регіоні. Про це в письмовому зверненні до всіх учасників 2- го Київського міжнародного туристичного форуму повідомив генеральний секретар Всесвітньої туристичної організації (ЮНВТО) Талеб Ріфаї.

 За його словами, зараз в ЮНВТО приділяють велику увагу Україні, як державі, в якій туризм динамічно розвивається і має гарний потенціал для зростання.

Читайте також:  СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгвардію в Криму

 «Слід особливо відзначити, що зараз Україна впроваджує рекомендації ЮНВТО для вдосконалення політики у сфері курортів і туризму. Безсумнівно, це повинно привести до подальшого зростання кількості іноземних туристів», – додав Ріфаї.

 На його думку, прийняття в Україні концепції держпрограми з розвитку туризму і курортів до 2022 року надає вирішальне значення для подальшого збільшення конкурентоспроможності цієї сфери. Талеб Ріфаї у своєму зверненні зазначив, що подальше розширення співпраці між Україною та ЮНВТО сприятиме зміцненню позитивного іміджу української держави як нового туристичного напрямку.

Читайте також:  Два роки тому на Харківщині загинув керівник "Правого Сектору" Львівщини Тарас Бобанич

 «Україна – цікава країна. За останні 3 роки більш ніж на 1 мільйон збільшилася щорічна кількість туристів, які відвідали Україну. Цьому сприяє проведення спортивних свят світового рівня, розвиток зеленого туризму та фестивального руху», – розповів віце – прем’єр Олександр Вілкул.

 Нагадаємо, що 2 – й Київський міжнародний туристичний форум пройде в України від 10 жовтня 2013 року. У рамках заходу відбудеться засідання міністрів туризму держав – членів Організації Чорноморської Економічної Співпраці (ОЧЕС) .

 За матеріалами: kmu.gov.ua

Читайте також: