fbpx
Економіка

Рівень води в Амурі продовжує знижуватися

За повідомленнями Далекосхідного регіонального метеоцентру, рівень води в Амурі в районі Хабаровська, продовжує знижуватися і станом на сьогоднішній ранок за місцевим часом він склав 437 сантиметрів. Добове зниження відзначається на рівні десяти сантиметрів.

У районі Комсомольська-на-Амурі рівень води в річці склав 671 сантиметр, опустившись за добу на 21 сантиметр. Затопленими в Хабаровському краї поки залишаються 48 населених пунктів – це більше двох тисяч житлових будинків, в яких проживають понад 15 тисяч осіб.

У тих районах, які звільнилися від води, працюють бригади, які займаються відновленням об’єктів інфраструктури та соціально значущих об’єктів. Крім того, рятувальники надають допомогу в прибиранні сміття літнім людям та інвалідам.

Активно трудяться на аварійно-відновлювальних роботах добровольці з Російського союзу рятувальників – проводять дії з очищення та дезінфекції територій, що звільнилися від води. Співробітники Головного управління МНС Росії по Хабаровському краю ведуть перевірку стану електропроводки та опалювальних печей, а також правильність і безпеку їх експлуатації.

До теперішнього часу тільки в Хабаровському краї задіяно майже десять тисяч людей і близько двох тисяч одиниць техніки.

Рівень води в Амурі продовжує знижуватися (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: