fbpx
Економіка

Путівник, який буде супроводжувати вас у бізнесі

 Відповіді на актуальні питання і кваліфіковані роз’яснення представники бізнесу зможуть знайти в оновленому виданні " Вісник" Міністерства доходів і зборів України

 Для ефективного ведення бізнесу дуже важливо, щоб підприємці могли швидко орієнтуватися в сучасному потоці інформації. Мали змогу відстежувати останні зміни в законодавчій базі України і останні новини світу. У цьому вам допомагатиме "довідник – путівник" податкової та митної справи.

 Оновлене видання "Вісник" Міністерства доходів і зборів України допоможе вам ознайомитися з останніми змінами в податковому та митному кодексах України. Кожен з вас зможе знайти для себе цікавий і корисний матеріал, починаючи від актуального – ЄСВ – і закінчуючи проектами, які тільки найближчим часом Уряд планує впровадити в існуюче законодавство.

 Команда, яка створює цей журнал, працює виключно на якісний результат. У цьому може переконатися не тільки бізнесмен, а й пересічний громадянин. Зміст видання досить різноманітний. Тут вам і статті про особливості в оподаткуванні, порівняно з країнами ЄС, і роз’яснення ситуацій, з якими щодня стикаються провідні фахівці податкової і самі платники податків. Більше того, для повної зручності громадян, журнал виходить українською та російською мовами.

 Отже, зателефонувавши до Філії ДП "Сервісно – видавничий центр Міндоходів України" за телефонами 425-92-61, 462-57-54, 462-57-55, ви можете здійснити підписку на вказаний журнал. Передплатний індекс журналу – 22599 (україномовне видання), 22600 (російською мовою).

 За матеріалами: ДПІ у Голосіївському району ГУ Міндоходів в Києві

Читайте також: