fbpx
Футбол

Олег Блохін: Непросто читати весь той бруд, що ллється на команду

 Те, що відбувається в київському «Динамо» широко обговорюється не тільки фахівцями зі світу футболу, а й  звичайними вболівальниками. «Динамо» є одним з найтитулованіших клубів не тільки колишнього СРСР, а й усієї Східної Європи. Цей клуб знають, поважають, а тому про нього і багато говорять. Жодна, навіть найсильніша футбольна команда не застрахована від спадів і проблем. Сталося це і з київським «Динамо», але, як бачимо, криза в столичному клубі трохи затягнулася.

 Сьогодні в ЗМІ, з посиланням на «Спорт- Експрес в Україні», з’явилися коментарі головного тренера київського "Динамо" Олега Блохіна. Олег Володимирович підкреслив, що очолюваній ним команді «з різних причин не вдається поки дати результат, якого очікують всі – уболівальники, керівництво клубу, в який вкладає свої гроші президент». За словами Олега Блохіна, в даний момент «Динамо» не вистачає часу. «Ось що дивно: за «Шахтарем» визнають право на перебудову складу і зниження результатів, а за «Динамо» – ні. Не помічаючи, що в «Металісті» кадрова обойма формувалася протягом багатьох років під керівництвом одного і того ж тренера, а Хуанде Рамосу потрібно близько трьох сезонів, щоб домогтися сьогоднішньої гри», – зазначив Олег Блохін, аналізуючи ситуацію в деяких інших командах української футбольної першості.

 За словами головного тренера київського «Динамо», його команда «не опустила рук до останнього туру – поки залишатиметься хоча б один шанс поборотися за чемпіонство». Олег Блохін підкреслив, що для нього київське «Динамо» – це не чужий клуб. «Цей клуб для мене рідний, його біди я пропускаю через серце. Як і звучну з усіх боків критику». Говорячи про критику на адресу «Динамо», його футболістів і тренерського штабу, Олег Блохін зазначив, що він не відкидає думки дійсно професійних людей, яке «часом дозволяє поглянути на події під несподіваним кутом зору». «Якщо нашу гру розбирають професіонали, готовий до них прислухатися», – підкреслив Олег Блохін і додав, що «Динамо» не повинно опускатися нижче певної планки.

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: