fbpx
Новини світу

Новий процесор Apple лише маркетинг – Qualcomm

 Віце – президент компанії Qualcomm, яка займається виробництвом мобільних процесорів, Ананд Чандресехер підтримує думку тих, хто сумнівається в актуальності 64 – бітного процесора, який був представлений компанією Apple разом з її новим смартфоном iPhone 5s.

 Він також вважає, що цей процесор не принесе ніякого приросту продуктивності користувачам в 32 – бітних програмах. Винятком можуть стати 64 – бітні програми, однак такі ще необхідно випустити.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 За його словами, головна перевага такого процесора полягає в тому, що він здатний підтримувати більше 4 Гб оперативної пам’яті, у той час як в останньому iPhone її всього лише 1 Гб.

 Як зазначив Ананд Чандресехер, навколо цього процесора виникло багато шуму, однак на ділі це не що інше, як маркетинговий хід.

 «Споживачам це не принесе ніякої користі», – підкреслив віце – президент Qualcomm.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 У той же час, він не став уточнювати, чи збирається його компанія займатися виробництвом 64 – бітних процесорів для мобільних пристроїв. Він лише сказав, що їх поява буде викликана попитом з боку споживачів.

 Зазначимо, що 64 – бітний процесор Apple A7, хоч і має всього лише 2 ядра, зумів випередити в синтетичних тестах навіть топові пристрої на Android з процесорами Qualcomm.

Читайте також: