fbpx
Політика

На Північному флоті РФ провели масштабні навчання зі знищення повітряних цілей

Російське Міноборони повідомило, що кораблями і авіацією Північного флоту були проведені навчальні стрільби по повітряних цілях з ракетного та артилерійського озброєння.

На виході в море були відпрацьовані навчально-бойові вправи з відбиття повітряного нападу умовного противника, в яких брали участь кілька угруповань надводних кораблів і винищувальна авіація Північного флоту.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

До відпрацювання навчань залучалися екіпажі важкого авіаносного крейсера "Адмірал Флоту Радянського Союзу Кузнєцов», ескадреного міноносця «Адмірал Ушаков», великих протичовнових кораблів «Адмірал Левченко» і «Сєвєроморськ», малих ракетних кораблів «Айсберг» і «Рассвєт», літаків палубної авіації Су -33, а також підрозділи окремої берегової ракетно-артилерійської бригади берегових військ Північного флоту.

Пуски ракет-мішеней здійснювали як з надводних кораблів, так і з берегових пускових установок. Відбиття ударів повітряного нападу умовного противника також проводилося з різних висот і напрямків.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Як повідомили в Міноборони, в ході виконання навчально-тренувальних вправ протиповітряної оборони всі цілі були успішно уражені.

За матеріалами: vz.ru

Читайте також: