fbpx
Шоу-бізнес

Названі імена найсексуальніших акторів на думку журналу Empire

На основі результатів читацького голосування журнал Empire склав список найсексуальніших акторів і актрис сучасності. Всього при складанні рейтингу читачі назвали імена 500 зірок. У підсумковий список увійшли 50 жінок і 50 чоловіків. Найсексуальнішою актрисою названа Емма Уотсон, а найсексуальнішим актором – Бенедикт Камбербетч.

Друге місце в «секс-рейтингу» серед актрис зайняла Скарлетт Йоханссон, слідом за нею розташувалася Дженніфер Лоуренс. Замкнули п’ятірку лідерів Крістен Стюарт і Енн Хетеуей. Також у топ-10 найсексуальніших актрис знайшлося місце Еммі Стоун, Мілі Куніс, Наталі Портман, Анджеліні Джолі і Зої Салдана.

У чоловічому «секс-рейтингу» ненабагато відстав від Камбербетча Том Хіддлстон, почесне третє місце зайняв Генрі Кавілл. Також до першої п’ятірки увійшли Райан Гослінг і Роберт Дауні-молодший. Місця з шостого по десяте зайняли наступні актори: Кріс Хемсворт, Роберт Паттінсон, Майкл Фассбендер, Х’ю Джекман і Бредлі Купер.

Відзначимо, що найсексуальнішій актрисі на думку читачів Empire Еммі Утсон всього 23 роки, в той час як найсексуальніший актор вже досяг 37-річного віку.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: