fbpx
Футбол

Московський «Спартак» проведе домашню гру чемпіонату Росії в Єкатеринбурзі

 Російська футбольна прем’єр – ліга (РФПЛ) перенесла гру між московським клубом «Спартак» і грозненським «Тереком» в Єкатеринбург. Матч відбудеться 6 жовтня цього року. Про це журналістам повідомив директор зі зв’язків з громадськістю РФПЛ Сергій Алексєєв.

 Спочатку планували, що матч 11- туру російського чемпіонату пройде 5 жовтня 2013 на столичному стадіоні «Локомотив». Проте прем’єр – ліга Росії заборонила проводити матч на цьому полі через поганий стан газону. Сьогодні вдень представники ЗМІ зазначали, що зустріч «Спартака» і «Терека» можуть перенести на резервне футбольне поле «Локомотива» або в Подольськ.

 Зазначимо, раніше через непридатний стан футбольного поля заборонили проводити ігри на «Арені Хімкі». Так, УЄФА переніс матч ЦСКА в Лізі чемпіонів на стадіон Санкт – Петербург. Де пройде матч чемпіонату Росії між ЦСКА і московським «Динамо», буде відомо пізніше. Команди мали намір провести гру саме в Хімках.

 Після 11 ігор московський «Спартак» з 23 очками займає третю позицію в турнірній таблиці. «Терек» після 11 ігор набрав 6 очок і посідає передостаннє місце.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: