fbpx
Футбол

Лучано Спаллетті: “Думаю з групи вийдемо”

 Наставник російського «Зеніта» Лучано Спаллетті дав оцінку діям своїх гравців у матчі групового етапу Ліги чемпіонів проти «Аустрії». Нагадаємо, що вчорашній матч на «Петровському» завершився з досить несподіваним рахунком – 0:0.

«Гості здорово почали матч, діючи від оборони. На початку матчу нам було дуже складно, проте поступово наші гравці почали діяти гостріше. Швидше за все саме видалення вплинуло на хід гри. Незважаючи на те, що в другому таймі ми стали грати краще, нашим гравцям так і не вдалося змінити рахунок. В даний момент перед нами стоїть мета набрати більше очок, ніж наші конкуренти. Я думаю, що це цілком реально», – заявив італієць.

«Вітсель зіграв добре. Та і вся команда добре грала. Особливо мені сподобалася гра команди в другому таймі. При тій грі, яка була в другій половині матчу, ми розраховували на інший результат. Можливо, у нас не було стільки сил, скільки їх було перед матчем із «Спартаком». Однак ми будемо сподіватися на те, що в наступних іграх все налагодиться і ми будемо сповнені сил», – додав Лучано Спаллетті.

За матеріалами: fontanka.ru

Читайте також: