fbpx
Шоу-бізнес

Йосип Пригожин звинувачує Брітні Спірс у плагіаті

  Знаменитий продюсер Йосип Пригожин викрив американську поп-діву Брітні Спірс в копіюванні стилю своєї дружини, співачки Валерії.

Йосип Пригожин в соціальній мережі Instagram опублікував знімок своєї знаменитої дружини і Брітні Спірс. Цікаво, що на фотографії чітко видно подібність вбрання співачок. Фотографія, яку опублікував Йосип Пригожин, була ним же і підписана. Продюсер написав: «А кажуть, що західні зірки не злизують. Їм можна все».

Втім, далеко не всі розділили обурення Йосипа Пригожина. Один з коментаторів фотографії написав: «Я припускаю, що Брітні Спірс взагалі про існування Валерії не підозрює. Рівень популярності різний» . Інший же користувач соціальної мережі зазначив: «Зараз і пропіарять її за рахунок Брітні! такий малий піарчик!». Також один з коментаторів написав: «Теж сумніваюся, що Брітні Спірс знає про Валерію. Та й плаття у неї зроблене з іншого зовсім матеріалу. І вже явно коштує набагато дорожче. Хоча хто знає, може це модельєр Валерії поцупив чиюсь ідею та підніс раніше. Не суть, головне, що ця сукня краще виглядає на Спірс».

Нагадуємо, що Брітні Спірс презентувала свою нову відеороботу на композицію «Work Bitch».

Читайте також: