fbpx
Політика

Вивезення речей Юлії Тимошенко з Качанівської колонії: коментарі ДПтС та Сергія Власенка

 Інформацію про нібито вивезення речей колишнього прем’єр – міністра України Юлії Тимошенко з Качанівської колонії, а також інформацію про проведення перевірки у виконавчій установі прокоментував адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко, а також представники ДПтС. Зазначимо, що інформація про вивезення речей екс – прем’єра була деякими джерелами розцінена, як один із кроків напрямки Юлії Тимошенко для лікування за кордон.

 В українській Державній пенітенціарній службі кажуть про те, що перевірка у виправній установі не пов’язана з перебуванням там колишнього прем’єр – міністра. Згідно з повідомленням прес – служби ДПтС у Харківській області, дана перевірка є плановою. Що ж стосується вивозу речей Юлії Тимошенко, то в прес – службі ДПтС прокоментували це так: «Ми такою інформацією не володіємо».

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Захисник же Юлії Тимошенко Сергій Власенко, коментуючи інформацію про вивезення речей і можливу відправку екс – прем’єра для лікування за кордон, заявив наступне: «Я знаю, що з цією новиною деякі люди бігали по ряду шанованих видань та ЗМІ і пропонували цю новину». За словами Сергія Власенка, «Юлія Тимошенко вже майже півтора року не знаходиться фізично в Качанівській колонії. Про що ми говоримо? Не тиражуйте марення, яке вони намагаються вам віддати».

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 За матеріалами: Кorrespondent.net

Читайте також: