Будівля Київради посилено охороняється міліцією та бійцями спецпідрозділів

  Будівля київської мерії перед початком пленарного засідання столичної міськради посилено охороняється міліцією та бійцями спецпідрозділів. Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс- Україна", біля будівлі мерії стоять близько понад 20 автобусів з бійцями. Вхід в будівлю огороджений металевими щитами. По периметру будівлі також вибудуваний ланцюжок правоохоронців.

О 7:00 перед будівлею проводився інструктаж близько 20 людей одягнених у цивільне.

Представників ЗМІ і депутатів Київради, а також працівників мерії пропускають через громадську приймальню, причому під суворим наглядом. Зокрема, представників ЗМІ пропускають тільки після візуального висновку представників прес-служби.

Всередині будівлі мерії знаходяться бійці спецпідрозділів у захисному обмундируванні. Станом на 7:00 ліфти в будівлі відключені.

Related Post

Представникам ЗМІ прес-служба повідомила, що вони будуть запущені в кулуари сесійної зали Київради близько 9:00. До цього часу журналісти будуть знаходитися біля колонної зали на другому поверсі.

Біля входу в колонну залу стоять відра з піском для гасіння піротехнічних засобів, які можуть бути застосовані людьми, що прорвуться в будівлю мерії.

Джерело: Інтерфакс-Україна 

Leave a Comment