fbpx
Шоу-бізнес

Анна Курнікова хоче від Енріке Іглесіаса більшої визначеності

 У ЗМІ раз у раз з’являються чутки то про розставання, то про відновлення відносин Анни Курнікової та Енріке Іглесіаса. Проте вся ця інформація щоразу виявлялася не чим іншим, як просто вигадкою.

 Молоді люди разом вже 12 років, при всьому цьому про весілля знаменитих закоханих поки нічого не чутно. Правда і розлучатися вони не мають наміру, принаймні, останнім часом про це нічого не говорять. Якщо вірити чуткам, відносини між Анною Курніковою і Енріке Іглесіасом стають все більш і більш напруженими, а провиною всьому те, що Анні хочеться більшої визначеності у відносинах, а от Енріке, як виявилося, поспішати з пропозицією руки і серця не хоче, незважаючи на те, що разом вони вже досить довго.

 Джерело з оточення пари каже: «Анна втомилася чекати, поки Енріке вирішить, хоче він на ній женитися чи ні. Вони разом так довго, і їй здається, вони ніколи не одружаться. Вона вже готова піти від нього. Раніше це питання піднімалося неодноразово, але кожного разу їм вдавалося якось згладити протиріччя. Час покаже, що буде далі».

 Нагадуємо, що Анна Курнікова і Енріке Іглесіас познайомилися на зйомках кліпу «Escape» у 2001 році і незабаром почали зустрічатися.

Enrique Iglesias – Escape (Відео):

  За матеріалами: Page Six

Читайте також: