fbpx
Новини світу

Nexus 5 стане спрощеною версією LG Optimus G2

 Вже зараз відомо, що новий смартфон компанії Google – Nexus 5 буде заснований на флагманській моделі компанії LG – Optimus G2.  До слова, Nexus 4, представлений минулого року, також був заснований на попередньому флагмані LG – Optimus G, хоча і був трохи спрощений.

 Як повідомляється, Nexus 5 також буде злегка відрізнятися від флагмана LG. Зокрема, смартфон компанії Google отримає простішу камеру, а також акумулятор меншої ємності. Так, камера в Nexus 5 буде мати 8 – мегапіксельну матрицю, в той час як в G2 використовується 13 – мегапіксельна матриця. Що ж стосується акумулятора, то його ємність складе 2300 мАг. При цьому в Optimus G2 встановлений акумулятор ємністю 3000 мАг.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 Втім, залишається ще невідомою діагональ дисплея Nexus 5. За різними даними, його розмір складе від 4,9 до 5,2 дюймів. У смартфоні LG само використовується 5,2 – дюймова Full HD матриця.

 Працювати Nexus 5 буде на базі чотириядерного процесора Qualcomm Snapdragon 800. Крім того, він отримає 2 Гб оперативної пам’яті і 16 Гб вбудованої пам’яті без можливості розширення.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

 Очікується, що презентація смартфона, а також нової версії Android, яка буде називатися KitKat, відбудеться 14 жовтня.

Читайте також: