fbpx
Новини світу

ЄС обіцяє Україні відкрити доступ на ринки інших країн

Євросоюз обіцяє Україні «золоті гори» у сфері торгівлі. Зокрема, якщо переговори про створення зони вільної торгівлі з Японією, США і Індією завершаться успішно, а також якщо Угода про асоціацію з Україною в листопаді таки буде підписана, то це зможе вивести українську державу на новий рівень міжнародних торгових відносин. Про це під час конференції Європейського Союзу та Національного агентства з акредитації України в Києві повідомив посол ЄС в Україні Ян Томбінський, повідомляє УНН.

Читайте також:  У Німеччині зарізали двох українців, підозрюваний – громадянин росії

«Після створення зони вільної торгівлі між Україною та ЄС, для України відкриються двері на ринки інших країн, з якими працює Європа. Це колосальний потенціал і перспективи», – наголосив він.

Також політик пообіцяв Україні підтримку з боку Євросоюзу в питанні просування вітчизняної продукції на ринки, з якими ЄС має зону вільної торгівлі. Цьому, зокрема, сприятиме фінансування Євросоюзом процесу посилення органів з акредитації в Україні.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

За матеріалами: УНН 

Читайте також: