fbpx
Політика

Янукович намагається уникнути прямого контакту з народом – «свободівці»

  Львівські міська та обласна організації ВО "Свобода " у вівторок пікетували Львівську облдержадміністрацію у зв’язку з робочим візитом в область президента України Віктора Януковича.

Як повідомляє прес-служба Львівської міської організації "Свободи", активісти вигукували націоналістичні гасла і тримали плакати "Львівщина – не гетто. Галичанам – нормальні дороги!", "Сланцевий газ – у Межигір’я!", "ОУН -УПА – державне визнання!", "Ні – терору Держскарбниці!", "Ні – "телефонному" правосуддю!".

За словами заступника лідера фракції "Свободи" у Львівській міськраді Любомира Мельничука, створюється враження, немов В. Янукович ховається від мешканців Львова, а його пересування для громадськості є найбільшою державною таємницею.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

"Янукович обрав тактику уникнення прямого контакту з народом. Однак львів’яни та мешканці Львівщини мають багато питань до нього, перш за все застереження щодо спроб чинної влади перетворити Західну Україну в новітній гетто", – підкреслив Л. Мельничук.

Лідер фракції "Свободи" у Львівській облраді Андрій Холявка висловив думку, що українці зараз спостерігають за початком президентської кампанії В. Януковича.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

"Єврокомісарів і рядових жителів ЄС можна обдурити фальшивими телевізійними картинками, однак для нас, українців, новини про "подолання руїни" і "пакращення" означають тільки зухвалість клану Януковича… Ставлення до ситуації в державі однозначне: необхідні кардинальні системні зміни", – сказав А. Холявка.

Як відомо, у вівторок В.Янукович перебуває з робочою поїздкою у Львівській області.

Джерело: Інтерфакс-Україна 

Читайте також: