fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Дніпропетровську комунальники вимагали 80 тис. грн за поселення в гуртожиток

 У Дніпропетровську юрист і директор комунального підприємства «Жилсервіс» вимагали від чоловіка хабар розміром 80 тисяч гривень. В обмін на це комунальники мали видати ордер на проживання в гуртожитку, який знаходиться в комунальній власності Дніпропетровська.

 Представники МВС у Дніпропетровський області повідомили, що частину суми – 24 тисячі гривень посадовець отримав у службовому кабінеті. Другу частину суми, – також 24 тисячі гривень директор «Жилсервіс» отримав в цей же день при нотаріальному представнику чоловіка.

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

 Повідомляється, що директор «Жилсервіс» діяв спільно з юристом комунального підприємства. Всі гроші, отримані неправомірним шляхом, було вилучено. Крім того, за даним фактом у слідчому управлінні ГУМВС внесли відомості в ЕРДР. Хабарникам інкримінується порушення за частиною 4-ї статті 369-ї Кримінального кодексу України, – «пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі». За статтею передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 8 років з конфіскацією майна (або без такої).

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 За матеріалами: lb.ua

Читайте також: