fbpx
Право

Сергія Полонського збираються повернути на батьківщину

 Як повідомляє міністерство внутрішніх справ Російської Федерації, на даний момент документи на екстрадицію підприємця Сергія Полонського повністю готові. Зазначимо, що за даними слідства, Сергій Полонський викрав в учасників ділового будівництва ЖК «Кутузівська миля» близько 5,7 мільярда рублів. На даний момент постраждалими від дій підприємця вважаються 80 громадян.

 У відомстві зазначили, що до них надійшла заява також і від колишнього ділового партнера Полонського – Миколи Дорошенка. У своїй заяві Дорошенко заявляє, що Сергій Полонський йому загрожує. Крім цього, екс-партнер шахрая стверджує, що Полонський вживатиме всіх заходів для того, щоб його не затримали. Нагадаємо, що зараз він знаходиться в Камбоджі.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 В даний момент Полонський вже оголошений у міжнародний розшук. За останньою інформацією, у екс-олігарха власний острів в Камбоджі. Також повідомлялося про те, що Полонський отримав паспорт цієї держави. Всі звинувачення на свою адресу утікач заперечує, відповідаючи на це: «Досить мене залякувати! Я нічого не крав».

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 За матеріалами: kp.ru

Читайте також: