fbpx
Футбол

Сергій Палкін: За сезон 2012/2013 «Шахтар» отримав доходи на суму 166 млн доларів

 Донецький «Шахтар» в останні роки вважається одним з найуспішніших футбольних клубів на території не тільки колишнього Радянського Союзу, а й усієї Східної Європи. Донецький «Шахтар» є єдиним клубом, якому за весь час незалежності України вдалося виграти європейський трофей – 20 травня 2009 року на стамбульському стадіоні «Шюкрю Сараджоглу» український клуб у фінальному матчі Кубку УЄФА з рахунком 2:1 обіграв німецький «Вердер».

 У нещодавно завершеному сезоні-2012/2013 донецький «Шахтар» вийшов в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, де поступився майбутньому фіналісту цього турніру дортмундській «Боруссії». На внутрішній футбольній арені донецький «Шахтар» у минулому сезоні став чемпіоном України, виграв національний кубок, а також Суперкубок України.

 На своїй сторінці в популярній соціальній мережі Facebook генеральний директор донецького «Шахтаря» Сергій Палкін повідомив, що клуб у минулому сезоні «заробив доходів на суму 166 млн доларів». На думку Сергія Палкіна, це є «непоганою підмогою для задоволення вимог УЄФА з фінансового fair play».

 Генеральний директор донецького «Шахтаря» також повідомив, що «якщо хтось буде зацікавлений у деталізації вищезгаданої суми, четвертого жовтня Клуб випустить звіт за сезон 2012/2013, де ви зможете знайти всю інформацію про наші доходи і не тільки».

 За матеріалами: Facebook.com

Читайте також: