fbpx
Новини світу

Розіграш Green Card: DV-2015 стартував 1 жовтня

Реєстрація на участь у лотереї з розіграшу диверсифікаційних імміграційних віз (DV – 2015) розпочнеться у вівторок 1 жовтня 2013 року. Громадяни України мають право на участь у нинішній програмі. Про це УНН повідомили у прес-службі посольства США в Україні.

Заявки на участь у розіграші DV-2015 необхідно подати в електронному вигляді в період з 12 години дня 1 жовтня 2013 року до 12:00 дня 2 листопада 2013 року. Заявки приймаються тільки через сайт E-DV, на якому також розміщені докладні інструкції.

"Заявникам рекомендується не зволікати з поданням заявки до останнього тижня реєстраційного періоду. Велика кількість заявок, надісланих одночасно, можуть призвести до затримок з їх обробкою. Після 12 години дня за стандартним північноамериканським східним часом (GMT -5) 2 листопада 2013 року заявки прийматися не будуть. Участь у Програмі абсолютно безкоштовна. Заявки у паперовому вигляді не приймаються", – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Вбиті росіянином у Німеччині українці були військовослужбовцями ЗСУ, які проходили реабілітацію після поранень

Допомога посередників або агентств в заповнені заявки не потрібна. Кожній особі дозволяється подавати тільки по одній заявці у період реєстрації. Уряд США використовує спеціальні технології та інші засоби, щоб ідентифікувати осіб, які вдаються до шахрайства з метою нелегальної імміграції, або тих, хто направляє більше однієї заявки.

Після завершення подачі заявки всі заявники повинні роздрукувати і зберегти свою сторінку-підтвердження поданої заявки мінімум до 30 червня 2015 року. Це єдиний спосіб перевірити, чи виявилася заявка виграшною, і, у разі виграшу, отримати інформацію про імміграційну візу і призначення співбесіди. Збереження свого унікального номера-підтвердження дозволить вберегтися від шахрайства і злочинної діяльності посередників.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Нагадаємо, лотерея в рамках схваленої Конгресом Програми диверсифікаційних імміграційних віз проводиться Державним департаментом щороку. У відповідності до Розділу 203 (с) Закону про імміграцію та громадянство щорічно розігрується 55 тисяч віз, що дають право на постійне проживання в США.

Джерело: УНН

Читайте також: