fbpx
Право

Паспорт соціальних потреб ветерана. Підготовча робота з його створення завершена – Королевська

Мінсоцполітики завершило підготовчу роботу зі створення Паспорта соціальних потреб ветерана. Про це сказала міністр соціальної політики України Н. Королевська під час відвідування Територіального центру соціального обслуговування у Києві, передає УНН.

"Мінсоцполітики завершило підготовчу роботу зі створення Паспорта соціальних потреб ветерана. Такий паспорт дозволить нам до копійки прорахувати всі необхідні витрати і закласти їх у державний і місцеві бюджети. Знаючи, чого вимагає кожен ветеран, ми зможемо повністю забезпечити його всіма необхідними послугами", – сказала Н. Королевська.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Вона уточнила, що в такому паспорті буде міститися повна інформація щодо кожного ветерана – від місця проживання до індивідуальних потреб у матеріальній допомозі та соціальних послугах. У паспорті будуть дані про всі пільги і субсидії для кожного ветерана, а також про відповідальних за їх надання.

"За допомогою цього паспорта ми зможемо визначити обсяг ресурсів, необхідних для кожного ветерана – на ремонт житла, лікування та медикаменти, забезпечення технічними засобами", – сказала вона.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

За її словами, втілювати в життя цей проект будуть соціальні працівники територіальних центрів. І саме від них залежатиме, наскільки якісну послугу отримає кожен ветеран, наскільки приємно йому відчути індивідуальний підхід і турботу.

Джерело: УНН

Читайте також: