fbpx
Шоу-бізнес

Ксенія Собчак грубо відгукується про свого екс-коханого

 Популярна телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак дала інтерв’ю одному глянцевому виданню, в якому дуже жорстко відгукнулася про людину, з якою її нещодавно пов’язували романтичні стосунки. Ксенія Собчак заявила, що більше ніколи навіть не привітається з цим чоловіком, і пояснила, чому ж так.

Журналістам Ксенія Собчак розповіла: «Є мстиві падлюки, які нормально не можуть пережити той факт, що жінка кинула їх, і ще дуже довго мстяться». При всьому цьому Ксенія вирішила не обмежуватися узагальненням, назвавши конкретне ім’я людини. Ним виявився екс -коханий Собчак Сергій Капков, який зараз займає пост керівника Департаменту культури Москви.

Про роман цих двох людей заговорили ще в 2010 році , коли пара приїхала разом в Юрмалу на «Нову хвилю» . Незабаром Ксенія Собчак отримала у подарунок від чоловіка каблучку з величезним смарагдом. Він кинув дружину і двох дітей, але Собчак дуже скоро оголосила про розставання. Судячи з відповіді зірки на запитання в інтерв’ю, стає зрозуміло, що закохані розійшлися зовсім немирно. Образа у Ксенії Собчак ще сильна, а її гучна заява стала жіночою помстою.

За матеріалами: ЕвроСМІ

Читайте також: