fbpx
Новини світу

Делегація Японської федерації бізнесу «Кейданрен» прибула до Києва

1 жовтня в Київ приїхала делегація Японської федерації бізнесу "Кейданрен" для участі у П’ятому спільному засіданні Координаційної ради з питань економічного співробітництва з Японією при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України. Про це УНН повідомили у прес-службі Посольства України в Японії.

Засідання відкрив міністр економічного розвитку і торгівлі України Ігор Прасолов. Українська делегація складається з представників міністерств і відомств, що відповідають за економічну, промислову та інвестиційну політику України, а також представників компаній та регіонів України. Японську сторону представляє близько 20 великих торгово-виробничих компаній, які зацікавлені у розвитку співпраці з Україною.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

У ході засідання обговорені поточний стан та перспективи розвитку економіки України та Японії, вдосконалення інвестиційного клімату в Україні, регуляторна політика, а також перспективи підписання Угоди про сприяння та взаємний захист інвестицій між Україною та Японією.

Сторони обговорили розвиток співробітництва в таких ключових галузях: енергетика та мінеральні ресурси, енергозбереження та відновлювальні джерела енергії, виробничий сектор, розвиток інфраструктури, сільське господарство і харчова промисловість, туризм.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Джерело: УНН

Читайте також: