fbpx
Політика

Київрада збиратиметься кожні два тижні – регіонал

Засідання Київради планують проводити кожні два тижні. Так, після засідання 2 жовтня, наступне очікується вже 23 жовтня. Таке рішення пов’язане з тим, що останнім часом накопичилося дуже багато питань, які потребують негайного вирішення. Про це заявив голова фракції «Партії регіонів» у Київраді Олексій Омельяненко.

«Зараз планується на 23 жовтня, тому що дуже багато питань накопичилося, і будемо проводити сесії кожні два тижні. Для того щоб на одну сесію виносити 600-700 питань. А розбивати їх міжсесійними засіданнями і таким чином вирішити проблему», – підкреслив він.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

За словами депутата, до Київради надійшло чимало договорів оренди, що вимагають зміни процентної ставки. Через те, що нещодавно було змінено порядок підписання документів договорів оренди, а столичні депутати досі не проголосували з цього питання, страждає, в першу чергу, бюджет. На сьогоднішній день більше 900 договорів оренди чекають своєї черги на відновлення. У той же час і процентні ставки, які орендарі платять за земельні ділянки, необхідно збільшити з 1 % до як мінімум 3 %. Зміниться також грошова оцінка земельної ділянки, повідомив Олексій Омельяненко.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: