fbpx
Футбол

«Зеніт» – «Аустрія»: Перемога просто необхідна підопічним Лучано Спаллетті

 Сьогодні на полі стадіону «Петровський» у Санкт – Петербурзі, о 20:00 за московським часом, в рамках другого туру групового етапу Ліги чемпіонів відбудеться поєдинок «Зеніт» – «Аустрія». Нагадаємо, що «Аустрія» у першому турі вдома програла з рахунком 0:1 португальському «Порту», а «Зеніт» за всіма статтями поступився у Мадриді "Атлетіко" з рахунком 1:3. За «Зеніт» у цьому матчі відзначився Халк.

 Після першого туру практично всі фахівці висловили здивування (у хорошому сенсі цього слова) якістю футболу, який продемонструвала «Аустрія». «Зеніту» сьогодні буде непросто, але перемога підопічним Лучано Спаллетті потрібна як повітря. По-перше, сьогодні «Зеніт» грає вдома свій перший матч групового етапу Ліги чемпіонів сезону – 2013/2014, а по-друге, в третьому і четвертому турах пітерцям належить бій вдома і в гостях з «Порту», який завжди вважається незручним суперником для будь-якої команди.

 Розсудить російський і австрійський клуби німецький арбітр Деніз Айтекін.

 До сьогоднішнього поєдинку «Зеніт» підходить в прекрасному настрої, адже в останньому турі РФПЛ був обіграний «Спартак» – прямий конкурент пітерців у боротьбі за чемпіонство. У ЗМІ писали про те, що під питанням участь у сьогоднішньому матчі Романа Широкова. Не допоможе «Зеніту» через травму голкіпер Малафєєв. У принципі, такі кадрові проблеми в команді Лучано Спаллетті вирішувані.

 Напередодні матчу на «Петровському» головний тренер «Зеніту» Лучано Спаллетті зазначив, що «у першому матчі групового етапу проти «Порту» успіху домоглися португальці, але перемоги заслуговувала саме «Аустрія»». На думку італійського фахівця, «Аустрія» сильна команда, яка грає у швидкий футбол.

 Нагадаємо, що в іншому поєдинку в цій групі зіграють «Порту» і «Атлетико», і цей матч буде не менш цікавим, ніж поєдинок на "Петровському".

Читайте також: