fbpx
Новини світу

Американська поп-співачка Анастейша видалила молочні залози

 Американська поп – співачка, композитор, музичний продюсер і модельєр Анастейша перенесла операцію з видалення обох молочних залоз. За інформацією агентства «Прес Ассошіейшн», операція пройшла успішно, 45- річна виконавиця почувається задовільно.

 Про те, що у неї вдруге діагностований рак грудей, Анастейша повідомила в лютому поточного року. Співачка скасувала запланований раніше європейський гастрольний тур. Вперше страшний діагноз їй поставили 10 років тому. Після хірургічного втручання і перенесеного курсу радіотерапії співачка знову повернулася на сцену.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 "Зараз я в процесі реабілітації після операції подвійної мастектомії / ампутація молочної залози /, відчуваю себе добре і готова почати новий розділ свого життя. Виявлення раку на ранній стадії двічі врятувало мені життя", – зазначила співачка.

 Альбоми та пісні Анастейші безліч разів злітали на вершини чартів і удостоювалися платинового статусу. У всьому світі продано більше 40 000 000 копій її дисків. У 2009 році Анастейша брала участь у культурній програмі XIII Петербурзького економічного форуму.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

Анастейша. (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: