Заборонена ісламістська організація проведе в Криму міжнародний форум

 Ісламістська організація «Хізб – ут- Тахрір» заявила про організацію міжнародного форуму в Криму. З’їзд під назвою «Ісламський заклик на пострадянському просторі і "Хізб ут- Тахрір": реалії та виклики» пройде 7 і 8 жовтня в Сімферополі.

 Брати участь у заході запрошені представники руху з різних країн, громадські та релігійні діячі, а також правозахисники. Можливо, візьмуть участь у форумі і кримські чиновники, у всякому разі, деякі з них вже отримали запрошення.

Related Post

 Організація «Хізб – ут- Тахрір» заборонена в багатьох країнах світу, в тому числі і в Росії. «Мета форуму – розповісти про діяльність партії в світі і на пострадянському просторі, представити її завдання», – розповів Фазил Амза (голова українського інформаційного офісу організації).

 Мета «Хізб ут- Тахрір» – відродження Халіфату. Ідеї ​​організації відкрито пропагує ряд українських мусульманських громад і «просвітницьких товариств», навіть незважаючи на те, що офіційно партія в Україні не зареєстрована. Останній великий захід, проведений «Хізб – ут- Тахрір» у Криму, – мітинг на честь 89-ої річниці зруйнування Халіфату.

"Хізб-ут-Тахрір". Крим (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment