fbpx
Шоу-бізнес

Дом-2. Вагітну Устиненко попросили покинути проект

Днями учасники скандального телебудівництва «Дом-2» дізналися шокуючу новину – Аліана Устиненко вагітна. Це підтвердив і тест на вагітність, який дівчина зробила напередодні. Тепер, цілком ймовірно, весілля з Олександром Гобозовим навряд чи вдасться уникнути, стверджують скептики. Найменше з цього приводу радіє, звичайно, мама хлопця Ольга Василівна. Дізнавшись новину про вагітність потенційної невістки, вона засмутилася. Але в цьому є і позитивний момент: майбутня свекруха перестала будувати підступи дівчині, усвідомивши, що всі її спроби все одно успіхом не увінчаються і Саша таки одружиться з Аліаною.

Не встигнувши оговтатися від новини про вагітність 20-річної Аліани, жителі телебудівництва почали обговорювати нову тему. Як стало відомо, найближчим часом Олександр Гобозов разом зі своєю коханою можуть покинути реаліті -шоу «Дом- 2». На цьому наполягають продюсери телепроекту.

З огляду на те, що потенційне подружжя постійно сваряться, а іноді справа доходить навіть до рукоприкладства, з народженням малюка організатори не бажають брати на себе зайву відповідальність за його життя і здоров’я. А тому вони поставили Аліану Устиненко перед фактом – народжувати вона повинна за периметром телебудівництва. Але перед цим її попросили покинути «Дом- 2».

За матеріалами: 7d.org.ua

Читайте також: