fbpx
Футбол

Григорій Суркіс та Анатолій Коньков домовилися про спільні дії

У вівторок, 1 жовтня цього року, відбулася телефонна бесіда між віце-президентом UEFA Григорієм Суркісом і президентом Федерації футболу України Анатолієм Коньковим, який зараз знаходиться в Цюріху. Про це повідомляють ЗМІ.

У результаті діалогу між футбольними функціонерами було прийнято рішення про спільні дії для виходу з кризової ситуації, що склалася в результаті застосування до ФФУ санкцій з боку FIFA.

Після даної розмови віце-президент UEFA вилетів у штаб-квартиру FIFA.

Як повідомлялося раніше, 27 вересня цього року дисциплінарний комітет FIFA покарав національну збірну України за прояв нацизму і расизму вболівальників наступним матчем при порожніх трибунах, а львівський стадіон не зможе побачити ігри національної футбольної команди аж до завершення відбіркового раунду до чемпіонату світу 2018 року.

Відзначимо, Григорій Суркіс дав обіцянку допомогти українській футбольній федерації переконати FIFA і скасувати дискваліфікацію стадіону на матч Україна – Польща в Харкові.

Однак пізніше віце-президент UEFA повідомив, що здивований відповіддю Анатолія Конькова, який сказав, що федерація впорається сама. Тепер же Cуркіс домовився c Коньковим і відправився в штаб-квартиру FIFA.

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: