fbpx
Футбол

«Гравці не поважають Олега Блохіна», – Леоненко

У матчах 11-го туру УПЛ втратили очки «Динамо» і «Шахтар». «Дніпро» і «Металіст» мали деякі проблеми, але все-таки перемогли. Футбольний експерт, екс – гравець київського «Динамо» Віктор Леоненко прокоментував 11-й тур.

«У "Динамо" немає ігрового малюнка. Таке враження, що футболісти отримують від тренера установку приблизно такого змісту: "Сьогодні граємо добре". А як потрібно грати добре, ніхто не знає», – заявив Леоненко.

Він зазначив, що за весь матч з «Ворсклою» «динамівці» тільки 5 разів ударили по воротах суперника. Крім того, стандарти у виконанні «біло-синіх» не несуть жодної загрози супернику.

«Хотів би запитати у Андрія Ярмоленка, як можна вболівати і переживати за таку гру?», – додав експерт.

Він упевнений, що останній рік, коли Блохін керував «Динамо», пройшов для команди марно.

«Просто пропав. Я думаю, все закінчиться відставкою Олега Блохіна. Питання лише в тому, скільки Суркіс це буде терпіти. Таке відчуття, що гравці не поважають свого тренера. Хоча, він і сам розгубився», – міркує експерт.

У «Динамо» йде постійна ротація складу, додав експерт. Зокрема, Мбокані забиває і після цього сідає на лаву запасних.

На питання про те, чи відірвуться «Дніпро» і «Металіст» від «Шахтаря», Леоненко відповів: «Судячи з гри, яку команди демонструють, цілком можуть. Але «Дніпро» зараз виступає і в єврокубках. Значить, вони будуть втрачати очки в чемпіонаті. «Металісту» в цьому плані значно легше».

Незважаючи на це, на думку Леоненка, зараз «Дніпро» «біжить». Саме тому «дніпряни» і досягають успіху. Наприклад, у матчі проти «Чорноморця» перший тайм був рівний. Однак клас футболістів в «Дніпрі» все-таки вищий. Все вирішилося після того, як «Дніпру» дали «розбігтися» у другому таймі, підсумував експерт.

За матеріалами: gazeta.ua

Читайте також: