fbpx
Футбол

Газзаєв відкриє офіс Об’єднаного чемпіонату в Україні

В Україні буде відкрито офіс об’єднаної футбольної ліги. Про це на сьогоднішній прес-конференції повідомив генеральний директор оргкомітету Об’єднаного турніру Валерій Газзаєв.

«Офіс буде приблизно таким же, як і в Москві. Правда, трохи в усіченому вигляді», – розповів Валерій Газзаєв.

Екс-тренер київського «Динамо» відзначив, що в оргкомітет об’єднаної футбольної ліги мають увійти і українські фахівці. Крім того, Валерій Газзаєв запевнив, що ще не проводив зустрічі з представниками УЄФА.

«Поки зустрічі з УЄФА не може бути за визначенням», – стверджує голова оргкомітету ОФЛ.

За його словами, спочатку потрібно буде зустрітися з керівництвом національних футбольних федерацій України та Росії. Після цього, ОФЛ повинна буде дістати схвалення в українській прем’єр-лізі.

«Тільки вже після цього – ми подамо документи в УЄФА. Ми вже заручилися згодою російської футбольної прем’єр -ліги», – додав Валерій Газзаєв.

За словами голови оргкомітету, «планується, що всі питання будуть вирішені вже до травня».

Відзначимо, що Валерій Газзаєв прокоментував на прес-конференції інформацію про те, що в російському футбольному союзі з ним не збиралися проводити зустріч.

«Повна маячня, що не планувалася зустріч з Толстих. У нас була домовленість. Він попросив мене передзвонити. Напередодні я з ним зв’язувався. Телефон був вимкнений. Зв’язався з приймальнею. Мені там відповіли: "Так". А вже через годину в ЗМІ з’явилася інформація, що вони не збиралися зустрічатися», – стверджує Валерій Газзаєв.

Нагадаємо, що ідею з Об’єднаним чемпіонатом України та Росії висунули президент «Зеніту» Олександр Дюков, президент ЦСКА Євгеній Гінер, глава російської прем’єр-ліги Сергій Прядкін, а також голова ради директорів «Анжи» Костянтин Ремчуков.

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: