fbpx
Новини світу

В Україні будуть виділяти більше коштів на військові навчання

 По закінченню демонстраційно-тактичних навчань у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки, що розташований в Львівській області, президент України Віктор Янукович пообіцяв, що уряд почне з кожним роком збільшувати фінансування військових навчань.

 За його словами, навчання служать для підведення підсумків роботи, що проводиться щодня в різних військових підрозділах.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «З року в рік ми будемо збільшувати фінансування для проведення навчань, щоб використовувати весь потенціал», – підкреслив голова держави.

 У той же час, оцінюючи навчання за участю Сухопутних військ і Повітряних сил ВСУ, Віктор Янукович сказав військовим, що ще є над чим попрацювати. Як він вважає, професіонали, які спостерігали за навчаннями, могли і самі побачити недоліки і зможуть зробити відповідні висновки.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

 «Будемо працювати над модернізацією техніки і нових розробок і вдосконаленням технічного оснащення», – повідомив президент.

 За матеріалами: УНІАН

Читайте також: