fbpx
Шоу-бізнес

Шер розвіяла чутки про свою неприязнь до Мадонни

 Знаменита співачка Шер розвіяла чутки про свою неприязнь до легендарній співачки Мадонни.

 Обидві співачки вже не одне десятиліття на сцені, і, зрозуміло, вони обидві можуть вважатися конкурентками, та й сама Шер не так давно відпускала в соціальній мережі Твіттер колючі висловлювання на адресу своєї зоряної колеги. Виходячи з цього, в багатьох ЗМІ і почали з’являтися розмови про натягнуті відносини між поп – дівами.

 В одному з недавніх інтерв’ю Шер сказала про Мадонну так: «Я ніколи її не ненавиділа, просто вважала її стервом. Взагалі-то, я ставлюся до неї з повагою» .

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 На минулому ж тижні Шер також висловилася про Мадонну, зазначивши, що вона «проклала дорогу» безлічі сучасних популярних артистів, включаючи і знамениту Леді Гагу. На питання про її стосунки з Мадонною, Шер відповіла: «Насправді, я думаю, що Медж, ймовірно, є одним з найбільш приголомшливих артистів, яких я знаю. Я схвалюю не все, що вона робить, це факт, але вона завжди на гребені хвилі. Вона бачить тенденції набагато раніше, ніж інші, і у неї відмінні кліпи».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Запитання в інтерв’ю, пов’язані з Мадонною, найімовірніше, викликані торішнім конфліктом. Тоді Шер накликала на себе гнів фанатів Мадонни, написавши в Твіттері: «Що це за дурниці – MDNA?». Нагадуємо, що MDNA – назва торішнього альбому і гастрольного туру Мадонни. Тоді Шер поспішила порозумітися, сказавши, що не збиралася образити колегу, вважаючи її «кращою у своїй справі».

 За матеріалами: Huffington Post

Читайте також: