fbpx
Спорт

Сухопутні війська РФ забезпечать безпеку під час Олімпійських ігор в Сочі

 Сьогодні, 30 вересня, Головнокомандувач сухопутними військами Володимир Чиркін заявив, що підлеглі йому війська Російської Федерації будуть покликані для забезпечення безпеки при проведенні зимових Олімпійських ігор у Сочі. Нагадаємо, що офіційна церемонія відкриття Олімпійських ігор запланована на 23 лютого 2014 року.

 Також Чиркин підкреслив, що в рамках протидії можливим загрозам внутрішньої безпеки війська проходять підготовку щодо запобігання та ліквідації наслідків різних ситуацій: як ситуацій природного характеру, так і техногенного. Крім цього, сухопутні війська беруть участь у заходах у боротьбі з тероризмом.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 В кінці свого виступу Володимир Чиркін звернувся до ветеранів Великої Вітчизняної війни, які «врятували нашу державу від фашистської чуми».

 «Я висловлюю подяку і вдячність ветеранам сухопутних військ і всім тим, хто робив і продовжує робити все для успішного розвитку та будівництва нашого виду збройних сил», – звернувся Володимир Чиркін до ветеранів ВВВ, а також до тих, хто пройшов нелегкі дороги Чечні, Дагестану та Афганістану.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: