fbpx
Шоу-бізнес

Х’ю Джекман став «золотою іконою»

  Знаменитого голлівудського актора Х’ю Джекмана  люблять шанувальники за численні ролі в кіно. На минулих вихідних його відзначили за "значущі заслуги".

На дев’ятому Міжнародному кінофестивалі, який проходить з 26 вересня по 6 жовтня в Цюріху, актор Х’ю Джекман отримав нагороду «Золотої ікони» (Golden Icon). Організатори кінофестивалю в Цюріху визнали безліч талантів Х’ю Джекмана – актор, як відомо, чудово співає і чудово танцює. Була врахована його величезна популярність у всьому світі. «Немає нічого такого, чого він не міг би зробити, і він доводить це щоразу в кожному проекті, в якому бере участь», – саме такі слова пролунали під час церемонії нагородження.

Нагадуємо, що свою акторську кар’єру Х’ю Джекман почав в 1994 році. За весь цей час актор встиг номінуватися на премії «Оскар», «Золотий глобус» і BAFTA. У скарбничці актора кінематографічна премія «Золотий глобус», телевізійна – «Еммі» і театральна «Тоні».

Також в рамках дев’ятого Міжнародного кінофестивалю в Цюріху пройде показ останньої картини за участю Х’ю Джекмана – трилер «Полонянки» режисера Дені Вільнева.

До слова, раніше володарями премії «Golden Icon» ставали: Майкл Дуглас, Шон Пенн, Морган Фрімен, Сильвестр Сталлоне.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: