fbpx
Шоу-бізнес

Філіп Кіркоров розповів про матір своїх дітей

  Популярний російський співак Філіп Кіркоров нарешті відкрив завісу таємниці над своїм особистим життям, розповівши, що його діти знають свою маму і живуть у повній сім’ї. В одному з інтерв’ю Філіп Бедросович зізнався, що його діти Алла – Вікторія і Мартін оточені не тільки батьківською, а й материнською турботою.

На питання про те, на кого схожі малюки, Кіркоров сказав, що бачить у них своє продовження. Також співак додав, що Мартін дуже добрий, а Алла – Вікторія вже справжня жінка. Кіркоров сказав, що малюки знають і слово «тато», і слово «мама».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Філіп Кіркоров сказав: «Справа в тому, що без мами неможливе життя. Звичайно ж, вони мають реальну можливість відчувати всю материнську любов і турботу. Але показувати фотографії мами на очах у всієї країни – це не має сенсу. Це моє життя, це життя моїх дітей. Але вони знаходяться в любові – як материнській, так і батьківській».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Нагадуємо, що раніше в багатьох ЗМІ говорилося, що Аллу-Вікторію та Мартіна виносили сурогатні матері і рости малюки будуть в неповній сім’ї.

Крім цього, Філіп Кіркоров заспівав в ефірі свою нову пісню, яка була написана Володимиром Пресняковим-старшим як колискова для дітей співака. Там, зокрема, були такі слова, як: «Я молю, Мадонна, голову схиливши, щоб спали янголята безтурботним сном».

Філіп Кіркоров – Колискова (Відео):

 За матеріалами: dni.ru

Читайте також: