fbpx
Шоу-бізнес

Рената Литвинова не боїться померти в кіно

  46-річна популярна актриса і режисер Рената Литвинова знає акторську прикмету, яка говорить про те, що виконувати ролі вмираючих – великий ризик для життя актора.

Багато акторів вважають, що зображена перед камерою смерть може повторитися в реальному житті. Але завжди знаходяться актори, які за шалені гонорари або ж заради любові до мистецтва готові знятися у фільмах, де їх героям доведеться загинути. На зйомки, як правило, приносять горілку, однак не для того, щоб заспокоїти нерви, випиваючи її, а як енергетичний щит. В акторських колах говорять, що горілка забирає на себе погану енергетику «смертних» епізодів.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Про все це знає і Рената Литвинова – російська актриса, сценарист, режисер і телеведуча. Незважаючи на те, що Рената знає про такі пристрасті, вона часто грає вмираючих, як у картині «Мені не боляче». Більше того, вона навіть грала ангела смерті в картині «Остання казка Рити». Граючи такі ролі, Рената Литвинова навіть не запасалася горілкою. Актриса стверджує, що не боїться подібних ролей. Рената Литвинова каже: «Вже краще на екрані все це переграти. І тоді насправді смерть не скоро мене знайде».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: ЕвроСМІ

Читайте також: