fbpx
Право

Онищенко: “Антитютюновий закон вже хочуть послабити”

 Головний санітарний лікар Російської Федерації Геннадій Онищенко висловив упевненість в тому, що заборона на куріння в громадських місцях буде досить ефективною. Також голова Росспоживнагляду застеріг всіх тих, хто хоче послабити силу даного положення антитютюнового закону.

 «Мене лякає те, що в нашій країні закон ще не встигли прийняти, а заклики про те, як повернути все назад і змінити закон у бік послаблення відразу ж починаються», – зазначив Геннадій Онищенко.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Геннадій Онищенко також додав, що з моменту внесення даного законопроекту до Державної думи, на «гарячу лінію» щодо відмови від куріння стало телефонувати втричі більше людей. Онищенко впевнений, що даний законопроект принесе лише користь і буде вкрай ефективним.

 Нагадаємо, що з 1 червня на території Російської Федерації почав діяти антитютюновий закон. Даний закон забороняє куріння в громадських місцях. Автори документу віднесли до громадських місць «курилки» на робочих місцях, метро, вокзали, під’їзди, дитячі майданчики, а також всілякі зупинки громадського транспорту.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 За матеріалами: kp.ru

Читайте також: