МВС РФ: мільйон рублів за наркоторговця

Як повідомили сьогодні, 30 вересня, у прес-центрі МВС РФ, поліція Росії оголосила нагороду в розмірі мільйон рублів за отримання інформації про організатора наркокартелю Олега Титова, який за інформацією слідства, в даний момент переховується в Україні.

«Олег Титов був одним з провідних і активних учасників міжнародного наркосиндикату. Протягом багатьох років він займався поставками сотень кілограмів кокаїну з Колумбії транзитом через Росію до країн Африки і Європи», – йдеться в повідомленні МВС.

У викритті угруповання брали участь правоохоронці з Росії, Англії та Панами. Зрештою всі організатори і головні учасники були виявлені і засуджені на терміни позбавлення волі від 18 до 22 років. Крім цього, до 24 років тюремного ув’язнення був засуджений правосуддям Панами Лео Френсіс Морган, що заснував даний наркосиндикат.

Related Post

 

«На даний момент на волі залишаються права рука і бухгалтер Моргана – Волтерс з колишнім громадянином Радянського Союзу Олегом Титовим, які, маючи кримінальні зв’язки у всьому світі, цілком можливо, будуть продовжувати займатися своєю злочинною діяльністю», – повідомляє МВС Росії.

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment