fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

МВС РФ: мільйон рублів за наркоторговця

Як повідомили сьогодні, 30 вересня, у прес-центрі МВС РФ, поліція Росії оголосила нагороду в розмірі мільйон рублів за отримання інформації про організатора наркокартелю Олега Титова, який за інформацією слідства, в даний момент переховується в Україні.

«Олег Титов був одним з провідних і активних учасників міжнародного наркосиндикату. Протягом багатьох років він займався поставками сотень кілограмів кокаїну з Колумбії транзитом через Росію до країн Африки і Європи», – йдеться в повідомленні МВС.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

У викритті угруповання брали участь правоохоронці з Росії, Англії та Панами. Зрештою всі організатори і головні учасники були виявлені і засуджені на терміни позбавлення волі від 18 до 22 років. Крім цього, до 24 років тюремного ув’язнення був засуджений правосуддям Панами Лео Френсіс Морган, що заснував даний наркосиндикат.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 

«На даний момент на волі залишаються права рука і бухгалтер Моргана – Волтерс з колишнім громадянином Радянського Союзу Олегом Титовим, які, маючи кримінальні зв’язки у всьому світі, цілком можливо, будуть продовжувати займатися своєю злочинною діяльністю», – повідомляє МВС Росії.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: