fbpx
Спорт

Колишній тренер російської збірної їде на переговори з РФБ

Колишній головний тренер збірної Росії з баскетболу Девід Блатт на запрошення президента Російської федерації баскетболу Юлії Аникеєвої проведе переговори з керівництвом РФБ. «Я не стверджую, що це переговори про якусь роботу. Але я поважаю федерацію і погодився на розмову. Не більше того», – заявив ізраїльський фахівець.

Юлія Аникеєва підтвердила, що саме вона є ініціатором зустрічі з Блаттом, однак про те, які саме питання вона має намір обговорити з колишнім тренером російської збірної, вважала за краще не поширюватися.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

У середині поточного місяця в ізраїльських ЗМІ з’явилися нотатки про те, що Девід Блатт, можливо, знову очолить збірну Росії. Приводом для таких припущень послужили складні стосунки тренера з керівництвом його нинішнього клубу (зараз Блатт є тренером «Маккабі» з Тель – Авіва).

Збірну Росії в даний час тренує Василь Карасьов. Це перший подібний досвід російського баскетболіста, який до цього ніколи не займався тренерською діяльністю. Не дивно, що під його керівництвом російська збірна незадовільно виступила на Євробаскеті – 2013.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: