fbpx
Кінотеатри

Документальний фільм про Хілларі Клінтон знятий з виробництва

У зв’язку з тим, що майже ніхто з людей, так чи інакше пов’язаних з Хілларі Клінтон, не захотів давати інтерв’ю, режисер Чарльз Фергюсон припинив роботу над документальним фільмом про колишнього держсекретаря США.

«Зі ста осіб, до яких я звернувся, лише двоє погодилися говорити на камеру», – розповів Фергюсон. Крім того, і сама героїня фільму не захотіла спілкуватися з творцями біографічної стрічки. Режисер зрозумів, що без цих інтерв’ю він «не зможе зробити фільм, яким міг би пишатися», і відмовився від проекту, який планувалося транслювати на каналі CNN.

Фергюсон вважає, що негативна реакція на його пропозицію розповісти про Клінтон пов’язана з кампанією, розгорнутою проти його фільму. Причому проти зйомок документальної стрічки про колишнього держсекретаря Сполучених Штатів виступили як республіканці, так і демократи. Більшість політиків вважають, що фільми, зняті про Хілларі Клінтон (а зараз у роботі перебувають ще дві художні стрічки), дадуть їй перевагу у майбутній президентській гонці.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: