fbpx
Шоу-бізнес

Алсу вперше показала своїх дочок

  30-річна популярна співачка Алсу, дружина бізнесмена Яна Абрамова, вперше вийшла у світ зі своїми двома дочками Мікеллою і Сафіною. Співачка Алсу в супроводі своїх дочок з’явилася на першій дитячій музичній премії «Kinder МУЗ Awards».

Відзначимо, що раніше Алсу відмовлялася від зйомок з доньками, вважаючи, що вони ще дуже малі для публічності. Тепер же, нарешті, з’явившись на публіці з дочками, співачка з великим задоволенням розповіла про них.

Алсу розповіла, що Сафіна зовні дуже схожа на тата, проте темпераментом пішла в маму – дівчинка спокійна і врівноважена. А ось Мікелла, незважаючи на те, що світловолоса, зовні дуже схожа на свою зіркову матусю. Алсу додає, що Мікелла дуже активна, любить співати і перебувати в центрі уваги.

Нагадуємо, що знаменита російська співачка Алсу вийшла заміж за бізнесмена Яна Абрамова 18 березня 2006 року. 7 вересня 2006 року Алсу народила доньку Сафіну у приватній клініці Cedars-Sinai Medical Center в США. Друга ж дочка Мікелла з’явилася на світ 29 квітня 2008 року в клініці Іхілов (Тель-Авів).

За матеріалами: ЕвроСМІ

Читайте також: