fbpx
Новини світу

У Манчестері проти консерваторів на мітинг вийшли понад 50 тисяч людей

На демонстрацію профспілок у Манчестері вийшли понад 50 тисяч людей, які протестували проти політпрограми Консервативної партії, з’їзд якої в ці дні проходить в місті.

«У марші протесту участь беруть понад 50 тисяч осіб. Це найграндіозніша політична хода, за безпекою якої стежила поліція міста. Присутні пройшли по головній вулиці через центр міста і провели масштабний мітинг в одному з парків відпочинку», – розповіли ЗМІ представники відділення поліції Манчестера.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Як заявляють учасники акції протесту, марш повинен вказати правлячій верхівці коаліції консерваторів і ліберал-демократів на помилковість їх курсу і обов’язковість підтримки робочого класу населення країни.

«Мітинг і марш зібрали десятки тисяч простих людей, охочих просто сказати уряду те, що вони думають щодо його дій. Проведена ними політика справила руйнівний вплив на економіку і суспільство. Тільки в структурі охорони здоров’я було скорочено за останні три місяці 21 000 робочих місць» , – заявила місцевим ЗМІ голова Конгресу британських профспілок Франсіз О’Греді.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За даними поліції, незважаючи на численність присутніх, інцидентів зареєстровано не було, ніхто не затриманий.

За матеріалами: РИА-Новости

Читайте також: