fbpx
Без категорії

У Бельгії стартує чемпіонат світу зі спортивної гімнастики

Завтра, 30 вересня, в Антверпені (Бельгія) стартує чемпіонат світу зі спортивної гімнастики. Протягом семи днів близько 400 спортсменів з 71 країни світу будуть боротися за нагороди в 12 категоріях.

Антверпен приймає світову першість вдруге – вперше чемпіонат світу зі спортивної гімнастики проходив в цьому бельгійському місті рівно 110 років тому – 1903 році. Нинішні змагання пройдуть за новими правилами – цього року, на старті нового олімпійського циклу регламент змагань зі спортивної гімнастики зазнав ряд змін.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

З 30 вересня до 2 жовтня відбудуться кваліфікаційні змагання. Чоловікам належить виступити в фіналі багатоборства 3 жовтня, а вже 4 жовтня медалі в цій дисципліні розіграють жінки. Також, починаючи з 4 жовтня і до фінального дня світової першості, відбудуться фінальні змагання в окремих дисциплінах.

Українську збірну на чемпіонаті світу зі спортивної гімнастики-2013 представлятимуть 10 спортсменів: Олег Верняєв, Микита Єрмак, Ігор Радивилів, Андрій Сенічкін, Максим Семянків, Олександр Супрун, Олена Васильєва, Дарина Матвєєва, Ангеліна Кисла і Христина Санькова.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Чемпіонат світу зі спортивної гімнастики (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС, sport-xl.net

Читайте також: