fbpx
Футбол

УПЛ 11-й тур. «Динамо» (Київ) втрачає очки у Полтаві. Результати всіх матчів УПЛ неділі

11-й тур УПЛ розпочався вчора трьома поєдинками, а сьогодні, в неділю, 29 вересня, в українській футбольній першості були зіграні ще чотири матчі.

"Іллічівець" (Міріуполь) – "Говерла" (Ужгород) 0:1

Маріупольський «Іллічівець» вдома з рахунком 0:1 програв ужгородській «Говерлі». Такий результат став певною мірою несподіванкою, адже напередодні матчу команди в турнірній таблиці УПЛ розділяло 6 очок, і поразка «Іллічівця » вдома виглядала малоймовірною. Але футбол непередбачуваний, і за це вболівальники люблять даний вид спорту. Перемогу «Говерлі» приніс точний удар Развана Кочіша на 23-й хвилині поєдинку.

"Карпати" (Львів) – "Таврія" (Сімферополь) 2:1

У другому поєдинку сьогоднішнього ігрового дня львівські «Карпати» з рахунком 2:1 обіграли сімферопольську «Таврію». У цьому поєдинку було два автоголи, авторами яких стали Ігор Пластун і Аннім Буссаїді. У ворота «Таврії» також був призначений пенальті, який упевнено реалізував Сергій Зеньов. «Карпати» програвали в ході поєдинку 0:1, але львівський клуб зумів зібратися і в підсумку здобути таку важливу перемогу.

"Ворскла" (Полтава ) – "Динамо" (Київ) 2:2

Дуже цікаві події відбувалися в Полтаві, де «Ворскла» приймала київське «Динамо». На 33-й хвилині поєдинку гравець «Ворскли» Адіс Яховіч, прийнявши довгу передачу, перекинув   Максима Коваля, і рахунок став 1:0 на користь господарів поля. На 40-й хвилині першого тайму Юнес Беланда забив у відповідь гол, добивши м’яч, відбитий голкіпером «Ворскли» Дмитром Непогодовим. Підопічні Василя Сачка все ж знову зуміли вийти вперед. За гру рукою у своєму штрафному Вукоєвича арбітр Віталій Годулян призначив пенальті, який упевнено реалізував Артем Громов. А на 51-й хвилині другого тайму справи «Динамо» стали зовсім кепські. З поля був вилучений Браун Ідейє за удар Даллку. Але на 91-й хвилині матчу Аруна зумів забити у ворота "Ворскли" другий гол. До кінця поєдинку рахунок не змінився, і таким чином київське "Динамо" в черговий раз в поточному чемпіонаті втрачає очки і залишається на п’ятому місці в турнірній таблиці УПЛ.

"Металіст" (Харків) – "Металург" (Запоріжжя) 3:2

Не менш цікаві події розгорнулися і в останньому недільному матчі 11-го туру УПЛ, в якому харківський «Металіст» вдома приймав запорізький «Металург». За «Металіст» у першому таймі двічі забив кращий бомбардир харківського клубу і всього поточного чемпіонату Марко Девіч, і здавалося, що харківський клуб упевнено переграє свого сьогоднішнього опонента. Однак наприкінці першого тайму Юрій Штурко зумів скоротити розрив у рахунку, а в таймі другому, на 61-й хвилині Штурко забив у ворота "Металіста" і другий гол. Через дві хвилини гравці запорізького " Металурга " залишилися вдесятьох – з поля був видалений Саша Балич. На 76-й хвилині другого тайму хет-трик оформив Марко Девіч. У підсумку, "Металіст" здобув складну, але дуже важливу перемогу.

Після сьогоднішніх матчів турнірна таблиця УПЛ виглядає наступним чином:

1. «Металіст» – 29 очок

2. «Дніпро» – 26 очок

3. «Шахтар» – 23 очки

4. «Чорноморець» – 23 очки

5. «Динамо» – 18 очок

6. «Ворскла» – 17 очок

7. «Зоря» – 15 очок

8. «Металург» (Донецьк) – 14 очок

9. «Севастополь» – 13 очок

10. «Іллічівець» – 13 очок

11. «Карпати» – 13 очок

12. « Волинь» – 12 очок

13. «Говерла» – 10 очок

14. «Арсенал» – 7 очок

15. «Металург» (Запоріжжя ) – 6 очок

16. «Таврія» – 3 очки

Читайте також: